pozywamy-zbiorowo.pl
Teraz już możesz upomnieć się o swoje...
(dodam, ze nie korzytałam z serwerw w ogole - po prostu zmiana planów ) .
Otrzymałam fakture zatytułowaną Serwer wirtualny MyHost 15000 dla: .................... [odnowienie].
Nie "ten" regulamin jest dostepny. Mozna dokonac zakupu nie natrafiając na dyskusyjny dokument.
Prosze sprobowac - do zaakceptowania jest tylko regulamin ogolny w ktorym nie ma mowy o "dłuzszym" terminie.
Przyznam się szczerze ze powyższy tekst od RPK w Szczecinie jest rowniez dla mnie niezrozumiały. Chcialabym prosic o przełożenie na " język polski"
Również jestem poszkodowana przez domeny.pl - regulamin promocyjny, którego punkt 7. już ktoś tu cytował.
Napisałam do nich, że ów punkt 7. zawiera dwie klauzule niedozwolone, ale odpisali mi, że to nie jest klauzula niedozwolona, bo nie brzmi toczka w toczkę jak to, co w rejestrze klauzul niedozwolonych (mimo że sens podobny). Znajoma prawniczka radzi, by ich ignorować i nie płacić.
Jeśli jednak powstanie jakaś inicjatywa (np. zbiorowa skarga) dopisuję się do listy. Kontakt na podany e-mail.
Pozdrawiam wszystkich
Mnie też chcą naciągnąć na przedłużenie (oczywiście na pierwsze PROMOCYJNE już naciągnęli), a teraz znowu. Na pewno im nie zapłacę i dopisuję się do listy pozwu zbiorowego
I wtedy chyba zabrakło im pieniędzy na znaczki, bo siedzą cicho od paru miesięcy.
Sprawa do sądu nie trafiła. Czasami wręcz żałuję, bo jedna taka rozgrywka w sądzie i naciągacze stracili by nawet tę resztkę zastraszonych klientów.
Mam prośbę. Mnie także oszukała firma domeny.pl Kupiłem kilka domen rok temu a teraz domagają się 2000 zł. Czy ktoś miał już z nimi sprawę w sądzie? Czy ktoś może mi coś poradzić podpowiedizeć? Proszę o wiadomość na adres grzegorz.warelich@hddpak.pl
Ja również zostałam oszukana przez domeny.pl...i do tego grona dołącza tez mój narzeczony.
Jak na razie otrzymaliśmy 2 ostateczne przed sądowe wezwania do zapłaty i nie bardzo wiemy co robic...Kopiliśmy kilka domen i sądząc po kwotach na wezwaniach to jeszcze nie koniec i mogą dotrzeć kolejne
Witam,
Przyłączam się do grona oszukanych. Domeny.pl podstępnie naciągnęły mnie na ten haczyk z umowy promocyjnej "domeny od 0.90 w akcji":
7. Przeniesienie do innego usługodawcy domen zarejestrowanych w ramach promocji “Domeny od 0,90 zł w akcji” lub rezygnacja z utrzymania tych domen, przed ich odnowieniem na kolejny rok, zobowiązuje Uczestnika do wpłaty na konto Organizatora promocji różnicy pomiędzy ceną standardową określoną w cenniku, a promocyjną ceną za pierwszy rok, za którą Uczestnik promocji nabył domenę. Uczestnik promocji zobowiązuje się nie podejmować żadnych działań,uniemożliwiających spełnienie powyższego warunku.
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
You can use an account of a third party.
Tagi
- a4 to nie autostrada
- domeny.pl oszukany przez domeny jak pozwać domen
- droga energia jądrowa przekręt atomowy jądrowy
- klauzule niedozwolone
- pozew grupowy pozew zbiorowy pozwy
- pozew przeciwko Stalexport Transroute Autostrada
- pozwy zbiorowe
- UOKIK
- zarząd spółki rada nadzorcza oszustwa wyłudzenia
- zbieramy grupę przeciwko stalexportowi